Skip to main content

W Rising Stars: Το πρώτο βήμα για τη σεζόν 2024-25

Το Womens Rising Stars U18 είναι έτοιμο να ανοίξει για δεύτερη χρονιά τις πύλες του και η ΕΟΚ, με ανακοίνωση της, κάνει γνωστό τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά.  

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΟΜοσπονδίας:

Το W Rising Stars U18 ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερη χρονιά, αναβαθμισμένο και με βασικό στόχο να δώσει ξανά χώρο, χρόνο και ακόμα περισσότερες εμπειρίες και ευκαιρίες εξέλιξης σε κάθε αθλήτρια και ομάδα.

Η αγωνιστική σεζόν του τουρνουά θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αγωνιστούν μεταξύ τους -κατά το δυνατόν με γεωγραφικά κριτήρια- σε “νοκ-άουτ” αγώνες, με τρόπο τέτοιο ώστε να προκύψουν οι εννέα (9) που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην Κανονική Περίοδο.

Στην κανονική περίοδο θα συμμετέχουν συνολικά 12 ομάδες, ενώ θα αγωνιστούν επίσης οι δύο (2) πρώτες ομάδες του Ranking Νεανίδων καθώς και μία (1) Επίλεκτων Αθλητριών U16 της Ε.Ο.Κ.

Από τις 11 αγωνιστικές της Κανονικής Περιόδου που θα διεξαχθούν σε 4 γύρους, θα προκύψουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες που θα διεκδικήσουν στο Final 4 τον τίτλο του πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Μετά την ολοκλήρωση των Δηλώσεων Συμμετοχής (04-23/06/2024) σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τα συμμετέχοντα σωματεία, θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα της Προκριματικής Φάσης και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες που προκρίνονται, οι ημερομηνίες και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα 4 Rounds της Κανονικής Περιόδου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ