Skip to main content

Δούνης: «Δεν έχω επαφή με κάποιο σωματείο, μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα στην Elite League»

Για την πορεία του Μίλωνα, το πρωτάθλημα της Elite League αλλά και το προσωπικό του επόμενο βήμα, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο Θανάσης Δούνης.

Αναλυτικά ο πρώην παράγοντας της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε:

Για τη φετινή πορεία του Μίλωνα: «Η ομάδα κύλησε σε άλλα επίπεδα, σε άλλες τακτικές, έδειξε μια πολύ μεγάλη αγωνιστικότητα και έγινε ανταγωνιστική με όλους. Είχαμε χάσει δύο φορές από τον Πανιώνιο, αλλά πιστεύαμε στον τελικό ότι θα είμαστε νικητές, γιατί ήμασταν καλή ομάδα. Δεν είχαμε πρόβλημα ούτε με το οικονομικό, ούτε με το γηπεδικό, είχαμε λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματά μας».

Για τη μεταγραφή του Ζακ Μπράιαντ: «Ο Μπράιαντ ήθελε να έχει ένα στόχο να παίξει τελικούς, γιατί τότε ο Ερμής δεν είχε στόχο ότι θα πάει στην τετράδα να παίξει στα play-offs. Το παιδί ήθελε από μόνος του να ασκήσει την κατάσταση μήπως πάει σε μια καλύτερη ομάδα από την οποία ήταν ο Ερμής εκείνη τη στιγμή. Η επικοινωνία που κάναμε με τον Νίκο Οικονόμου ήταν Δευτέρα βράδυ. Τρίτη στις 02:00 έκλειναν οι μεταγραφές. Έκανα το εξής απλό, πήρα τον μάνατζερ του Ζακ Μπράιαντ, πήρα τον άνθρωπο που εκπροσωπούσε τον Ερμή, πήρα τον ΜακΚίσικ με τον μάνατζερ του, με τον διευθυντή όλου του Μίλωνα και πήγαμε στα γραφεία του κύριου Αγγελόπουλου. Καθίσαμε 2 ώρες, στην αρχή ήταν μαύρα τα “σύννεφα”, μετά πείστηκαν όλοι ότι βρήκαμε τη “χρυσή τομή” και στη 1 ώρα λύσαμε το θέμα. Στις 2 είχαμε δελτία».

Για τη φετινή Elite League: «Καταρχάς, όλο το πακέτο, η Ομοσπονδία, οι ομάδες, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Δεν είχαμε ομάδες να διαλυθούν στα μέσα της χρονιάς, που έχει γίνει επανειλημμένως στα πρωταθλήματα, ακόμα και στα επαγγελματικά. Είχαμε ομάδες που ενισχύθηκαν. Εμείς πήραμε πρωτάθλημα και χάσαμε 2 φορές από την Ερυθραία που πήγε στα play-out. Όλοι κέρδισαν όλους. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα».

Για την Elite League της επόμενης σεζόν: «Η Μύκονος έκανε την προσθήκη του κυρίου Ζιάγκου, που είναι πάρα πολύ καλός προπονητικά. Θα παίξει και αυτή μεγάλο ρόλο και δεν ξέρουμε τι θα δώσει ο Βίκος Ιωαννίνων. Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, οπότε θα έχουν στόχο κάποιον πρωταθλητισμό. Πάντα στη μέση της χρονιάς βγαίνει ένα αουτσάιντερ που θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Φέτος βγήκαν ο Μίλωνας και ο Ερμής Σχηματαρίου».

Για το επόμενο βήμα του ίδιου: «Μέχρι στιγμής δεν έχω ούτε συζητήσει με ομάδα, ούτε με έχει “ενοχλήσει” κάποιος. Δεν έχω καμία επαφή με κάποιο σωματείο. Ελπίζω να υπάρξει κάτι. Η δουλειά όποτε και να έρθει είναι δουλειά. Είμαστε… καμικάζι όσο κι αν περνούν τα χρόνια. Αν δεν είσαι στον δρόμο δε μπορείς να κάνεις αυτήν τη δουλειά. Εγώ είμαι στον δρόμο και θα είμαι στον δρόμο. Αν δεν αγωνιστείς να τρέξεις δεν πρόκειται ποτέ να έχεις αποτέλεσμα, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, πόσο μάλλον στο μπάσκετ».