Skip to main content

ΕΟΚ- Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος, αυτό είναι το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ επικρατώντας του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της Κυριακ΄ης (15/9).

Τον προεδρικό θώκο διατήρησε ο Βαγγέλης Λιόλιος ο οποίος εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσμπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (15/9) έδειξαν μια άνετη επικράτηση του Λιόλου που συγκέντρωσε 565 ψήφους με ποσοστό 77% , με τον αντίπαλο του Παναγιώτη Φασούλα να συγκεντρώνει 172 και 23%. Ακόμα υπήρχαν 8 λευκά.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός διοικητικού συμβουλίου , καθώς έπρεπε να συγκεντρώσει το 25%.

 Στο διοικητικό συμβούλιο θα βρίσκονται 16 μέλη από τον συνδυασμό του Λιόλιου, με τον Δήμο Ντικούδη να είναι ΄πρώτος σε ψήφους με 435, ενώ από την παράταξη του Φασούλα εκλέχθηκε μόνο ο Γιάννης Μπορούσης με 301 ψήφους.

Σε αυτές τις εκλογές υπήρξε αύξηση των σωματείων που ψήφισαν σε σχέση με τις εκλογές του 2021 κοντά στο 27% , καθώς σήμερα (15/9) ψήφισαν 775 σωματεία ,ενώ το 2021 είχαν ψηφίσει 610.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Με τη συμμετοχή 775 σωματείων έγιναν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να είναι ο νικητής και να ανανεώνει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αθηνά Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: