Skip to main content

Στον Άρη Νίκαιας ο Φρουσκλιάς

Την φανέλα του Άρη θα φορά την νέα περίοδο ο Μιχάλης Φρουσκλιάς, καθώς η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου παίκτη.

Επίσης, οι Νικαιώτες έδωσαν το Σάββατο το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, όπου και αντιμετώπισαν το Ψυχικό.  

Αναλυτικά :

«”Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς στον Άρη”
Με έναν εξαιρετικό αθλητή έκλεισε τη μεταγραφική της ενίσχυση η ανδρική μας ομάδα αφού πρόσθεσε τον Μιχάλη Φρουσκλιά στο ρόστερ της.
Ο guard / forward έχει ύψος 1,97 και ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου. Έχει συμμετάσχει με την Εθνική Έφηβων το 2005, στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες όπως και στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.
Ο έμπειρος guard επιστρέφει στη δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε τη περασμένη σεζόν (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και είναι έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.
“Μιχάλη καλώς ήρθες, σιδερένιος και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία”

Πρώτο φιλικό τεστ για τους άνδρες”

Το πρώτο του φιλικό τεστ, εν όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έδωσε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Ψυχικού, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Όπως επιτάσσει η εποχή τηρήθηκαν όλα τα τα προβλεπόμενα μέτρα βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της γενικής γραμματείας αθλητισμού.
“Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Α. Ε. Ψυχικού για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”».