Skip to main content

Φασούλας: Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/11) ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ» και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ,  μαζί με τους στενούς του συνεργάτες και υποψήφιους στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, Ευθύμη Ρεντζιά και Βάσω Στασινού, συνομίλησαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, Γιούρκα Σεϊταρίδη, για ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ, καθώς και για το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα και των συνεργατών του για την επόμενη ημέρα της ΕΟΚ.  Μάλιστα, κοινή διαπίστωση όλων  ήταν οι σπουδαίες προοπτικές συνεργασίας της δημοτικής  αρχής με την Ομοσπονδία που ανοίγονται στο επόμενο διάστημα, όταν το  επιτρέψουν οι συνθήκες.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αθηναιών εξήρε το έργο του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον  ΟΠΑΝΔΑ, ενώ η Βάσω Στασινού παρουσιάσε μια σειρά ιδεών και εκδηλώσεων σε  συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ΝΒΑ  Ambassador στην Ευρώπη, ανέπτυξε τις προοπτικές δράσεων της κορυφαίας Λίγκας του πλανήτη στην  Ελλάδα.

dimos athinaion