Skip to main content

Σκόλα: «Σταματάω μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»

Αποφασισμένος να βάλει τέλος σε μία τεράστια καριέρα, είναι ο Λουίς Σκόλα, με τον 41χρονο Αργεντινό άσο της Βαρέζε να τονίζει πως θα αποσυρθεί από την δράση, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό «SportWeek».  

«Θα τελειώσω έναν χρόνο μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θα δω τι θα κάνω. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με το μπάσκετ, αλλά όχι ως προπονητής. Έχω αρκετές προτάσεις στα χέρια μου, αλλά καμία δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα», ανέφερε ο Αργεντινός φόργουορντ, ο οποίος φέτος, με την φανέλα της Βαρέζε, μετρά 23,9 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 1,1 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει την Αρμάνι Μιλάνο και να σταματήσει να παίζει μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο, ο Σκόλα αναφέρει την οικογένεια του.

«Τα παιδιά και η γυναίκα μου δεν απολάμβαναν το γεγονός πως  έλειπα τόσο πολύ από το σπίτι, κάνοντας ακόμα και τρία ταξίδια την εβδομάδα. Είναι μια κατάσταση η οποία, πλέον, δεν βολεύει ούτε εμένα, ούτε την οικογένεια μου. Αυτός  ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους πήγα στην Βαρέζε».