Skip to main content

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ΕΟΚ - ΠΣΑΚ, συνεχίζονται οι επαφές με την συμμετοχή και των ομάδων

ΕΟΚ και ΠΣΑΚ πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη συνάντηση τους , το πρωί τη Πέμπτης (17/12), με θέμα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, αναφορικά με την επιστροφή των Εθνικών πρωταθλημάτων στην δράση.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ αποτελούταν από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη. 

Οι δύο πλευρές κατανόησαν πως δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις από την πλευρά τους, από την στιγμή που η Πολιτεία είναι η μοναδική αρμόδια, όμως αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές, με την συμμετοχή και των ομάδων, ώστε να υποβληθεί μια πρόταση προς την ΕΟΚ, για την επανεκκίνηση των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις  κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2,  ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».