Skip to main content

Υποψήφιος με την παράταξη Παπανικολάου ο Αντώνης Κανέλλος

Την υποψηφιότητα του ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ, με την παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος του Ερμή Σχηματαρίου, Αντώνης Κανέλλος.

Μάλιστα, ο Άγγελος Παπανικολάου,  υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, παρουσίασε τον αντιπρόερο της ΕΣΚΑΣΕ, ως έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει νυχθημερόν για το Ελληνικό μπάσκετ, προσθέτωντας πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που θα ενώσουν από κοινού τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Αναλυτικά:

«Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Στην επαγγελματική μου δραστηριότητα είμαι λογιστής. Έχω διατελέσει επί πολλά χρόνια μέλος της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Από το 2006 έως το 2017 είμαι μέλος της ΕΣΚΑΣΕ και από το 2017 μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος. Έχω υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Τανάγρας επί 25 έτη, όντας πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, αποφάσισα να συμπορευτώ στον αγώνα για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΟΚ με τον Άγγελο Παπανικολάου (καρδιολόγος ιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών-μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων ΕΟΚ και μέλος επιτροπής ΕΟΔΥ).

Ζητώ την στήριξη σας στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, υποσχόμενος να σας εκπροσωπήσω επάξια.

Σας ευχαριστώ.

Μετά τιμής

Κανέλλος Αντώνιος».

Πηγή φωτογραφίας: stereabasket.gr