Skip to main content

Φασούλας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη (pic)

Με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, συναντήθηκε την Τρίτη (9/3) ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το ΔΣ της ΕΟΚ, με το συνδυασμό "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ",  Κίμων Γκιουλιστάνης και Βασίλειος Νέγρης.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Παναγιώτη Φασούλα να εκθέτει στον Δήμαρχο Πειραιά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, καθώς και το όραμά του για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης, αφού καλωσόρισε τον Παναγιώτη Φασούλα σε πολύ γνώριμο σε αυτόν έδαφος, καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Δήμαρχος Πειραιά, στην συνέχεια  εξέφρασε την πλήρη ταύτισή του με τις θέσεις του Παναγιώτη Φασούλα προσθέτοντας ότι ο Δήμος Πειραιά θα σταθεί αρωγός με όσα μέσα διαθέτει και πρόκειται να διαθέσει στην προσπάθεια ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ.

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά, Ιωάννη Μώραλη είχε την Τρίτη 9 Μαρτίου ο υποψήφιος Πρόεδρος για την Ελληνική...

Posted by Panagiotis Fasoulas - Παναγιώτης Φασούλας on Wednesday, March 10, 2021