Skip to main content

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο αποφασίζει μέχρι την Δευτέρα (7/6) για την προσωρινή διοίκηση

Ακόμα ένα… επεισόδιο του σίριαλ «εκλογές ΕΟΚ» παίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) στο Πρωτοδικείο Αθηνών, εκεί που όλες οι πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους, με την απόφαση να αναμένεται να βγει μέχρι την Δευτέρα (7/6

Την πλευρά του νυν προέδρου της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου, εκπροσώπησε ο Τάκης Μπαλτάκος , ο οποίος υποστήριξε πως δεν συντρέχει λόγος αλλαγής της προσωρινής διοίκησης, μέχρι τις εκλογές της ΕΟΚ.

Την  διατήρηση της υπάρχουσας προσωρινής διοίκησης υποστήριξε και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου. Αντίθετα, οι έτεροι υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Φασούλας και Βαγγέλης Λιόλιος, οι οποίοι αμφότεροι εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, πρότειναν πρόσωπα για την ανάδειξη νέας προσωρινής διοίκησης.  

Ο δικαστής άκουσε τις θέσεις όλων των πλευρών και μέχρι την Δευτέρα (7/6) θα αποφασίσει αν η προσωρινή διοίκηση θα μείνει ως έχει, ή θα έχουμε αλλαγή. Να σημειωθεί, πάντως, πως, όποια και αν είναι η απόφαση του δικαστή, οι  ηλεκτρονικές Αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, δεν πρόκειται να διεξαχθούν πριν το δεύτερο μισό του Ιουλίου.