Skip to main content

Φασούλας για Σπανούλη: «Αυτές οι στιγμές είναι που χαρακτηρίζουν τους σπουδαίους ανθρώπους και εσύ είσαι ένας από αυτούς»

Η αράχνη του Ελληνικού μπάσκετ και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη σχετικά με την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το Σάββατο (26/6), υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ έχουν ως πιο δύσκολη στιγμή αυτή της αποχώρησης, οπού είναι η αρχή μιας νέας ζωής και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν με  όλη αυτή την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησαν.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε στο tweet του ότι: "Βασίλη Σπανούλη σε αυτά τα 30 χρόνια που βρέθηκες στα παρκέ παρέα με την πορτοκαλί μπάλα, έζησες ένα ανεπανάληπτο ταξίδι όπως είπες, ένα όνειρο, μια εμπειρία διαφορετική. Oταν κατέκτησες την κορυφή, κοίταξες τον κόσμο από ψηλά και αποχώρησες ξέροντας ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Αυτές οι στιγμές είναι που χαρακτηρίζουν τους σπουδαίους ανθρώπους και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Όλοι εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η πιο δύσκολη στιγμή είναι η στιγμή της αποχώρησης. Για όλους εμάς όμως είναι η αρχή μιας νέας ζωής, γιατί το μπάσκετ μας χρειάζεται για να το βοηθήσουμε όπως μπορούμε, συμβάλλοντας με όλη αυτή την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήσαμε. Καλή συνέχεια Βασίλη! Παναγιώτης Φασούλας".

Δείτε το σχετικό tweet: