Skip to main content

ΕΟΚ – Ο Βαγγέλης Λιόλιος έτρεξε στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας

Το δικό του μήνυμα για την σημασία του αθλητισμού στην ζωή κάθε ανθρώπου έδωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μέσω του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου της Πάτρας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έλαβε μέρος στον αγώνα των 5 χλμ, ενώ στο φινάλε του, έκανε και την απονομή στους νικητές, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "pelop.gr".

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, μέλος της Επίτιμης Επιτροπής της διοργάνωσης, λίγα 24ωρα νωρίτερα, με δηλώσεις του, είχε δώσει το σύνθημα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα:

«Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας έρχεται με μεγάλη δυναμική για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, στέλνοντας, παράλληλα, μηνύματα εξωστρέφειας και το τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Επί της ουσίας πρόκειται για μια διοργάνωση, η οποία θα έχει μόνο οφέλη για την Πάτρα. Γιατί η πόλη με αυτόν τον τρόπο θα αποτελέσει κι έναν τουριστικό προορισμό που θα ενισχύσει την οικονομία της περιοχής και θα προβάλει την Πάτρα πέρα από τα σύνορά της. Παράλληλα, το σπουδαίο δρομικό μίτινγκ, που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει θεσμός, στέλνει και μηνύματα για υγεία, ευεξία και ενεργή κοινωνική δράση, αλληλεγγύη και συμμετοχικότητα. Η διοργάνωση έρχεται για να ενισχύσει όχι μόνο το δρομικό κίνημα, αλλά και ολόκληρο τον αθλητισμό της Πάτρας, της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, αποτελώντας μια συνάντηση μαζικής συμμετοχής. Είμαι βέβαιοι για την επιτυχία του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου της Πάτρας. Ενός αγώνα στον οποίον η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη είναι η ίδια η συμμετοχή. Θα είμαστε όλοι εκεί!».