Skip to main content

Ζαγανίδης: «Αρκετά παιδιά έφυγαν λόγω του προβλήματος με το γήπεδό μας»

Ο προπονητής του Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας (ΕΣΚΑΘ), Γιώργος Ζαγανίδης, «φιλοξενήθηκε» στο ΕΟΚ WebRadio

Αναλυτικά είπε:

Για τις δύσκολες συνθήκες στη Θεσσαλία: «Σίγουρα δημιουργήθηκαν πολλά ζητήματα γενικότερα στη Θεσσαλία. Υπάρχουν άνθρωποι τώρα που προσπαθούν να τα αναπληρώσουν. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ειδικά από προπονητές, φυσικά και από προέδρους των ομάδων. Είναι και πολλά ζητήματα που δεν έρχονται από θέματα “Ντάνιελ” ή οτιδήποτε άλλο που προέρχεται από το περιβάλλον».

 Για τις εγκαταστάσεις και ότι γίνεται προπόνηση με το φιλέ του βόλεϊ και τους στύλους μέσα στο γήπεδο: «Αυτό είναι γεγονός. Η ακαδημία τουλάχιστον φέτος που ήρθα εγώ στην ακαδημία, γιατί και εγώ νέος προπονητής είμαι, έχει πολλά θέματα, δεν υπάρχουν γήπεδα. Ίσως και αυτό να είναι θέμα από την εκάστοτε δημοτική αρχή που δε δημιουργεί τις ώρες για κάθε σωματείο και τα παιδάκια. Αυτό έχει ένα αντίκτυπο στα παιδιά. Είχαμε ένα θέμα αυτήν τη χρονιά, αναγκαζόμασταν να βάζουμε μέσα αγωνιστικά τμήματα, να έχουμε πολλά προβλήματα στο πώς να αναπτυχθεί το παιχνίδι τους. Προσπαθούμε και εμείς κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες να δημιουργήσουμε όσο καλύτερο περιβάλλον μπορούμε γίνεται για τα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό γίνονται κάποιες προσπάθειες. Προσπαθούμε να το λύσουμε και νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Είχαμε ένα πλήγμα φέτος από παιδιά που έφυγαν λόγω αυτού. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά να μπούμε μέσα στα γήπεδα λόγω αυτών των προβλημάτων».

Για την προώθηση των παιδιών στην αντρική ομάδα: «Σίγουρα η φιλοσοφία μας είναι αυτή. Σε κάθε αγώνα που πηγαίνουμε βάζουμε 2-3 παιδιά, ακόμα και περισσότερα να έχουν συμμετοχή στο ανδρικό μας τμήμα. Να έχουν παραστάσεις τα παιδιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το αν υπάρχουν ταλέντα: «Ταλέντο υπάρχει και ειδικότερα και στη Θεσσαλία και υπάρχει πολύ ταλέντο και στα χωριά γύρω από τη Θεσσαλία. Υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο. Προφανώς αυτό πρέπει να έχει μια συνέχεια και με πολλή σκληρή δουλειά. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Όρεξη υπάρχει από τα παιδιά».