Skip to main content

ΕΣΚΑ - Το Περιστέρι τίμησε τις αθλήτριες που κατέκτησαν την άνοδο στη Β' κατηγορία

Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ είναι το Περιστέρι και δε θα μπορούσε να λείεπει από τις γυναικές, με την αντίστοιχη ομάδα των «Πριγκίπων» να έρχεται 2η στη Γ' ΕΣΚΑ γυναικών κατακτώντας και την άνοδο στη Β' κατηγορία και την ΚΑΕ να τιμά τα... κορίτσια της ανόδου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. 

Οι παίκτριες του Κυριάκου Μουέ τελείωσαν με ρεκόρ 23 νικών και μόλις 3 ηττών κάνοντας μια τρομερή χρονιά και η ανδρική ομάδα τους έδωσε ένα τριαντάφυλλο προκειμένου να επιβραβεύσει την προσπάθειά τους. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Περιστερίου:

«Τα κορίτσια της ανόδου!

Κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης του Περιστερίου bwin με τον Προμηθέα Πάτρας, η διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου τίμησε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την άνοδο της στην Β' Κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Χαράλαμπος Καραθάνος, έδωσε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στις αθλήτριες, Αναστασία Ρουμελιώτου, Μάγδα Αρώνη, Βανέσα Μουρούσια, Ενέντα Γκιάνα, Βασιλική Ιωάννου, Καλλιόπη Καμπόλη, Αθηνά Γερούκου, Νικολέττα Καρβελά, Ελίνα Πατεράκη, Φαίη Κινά, Ευαγγελία Δαλαμβέλα, Άντζελα Νάου, Μαριάνθη Καραγιάννη, Μαρία Λαμπράκη, Ελένη Μπούκη και Άντζελα Σακά!

Στο πλευρό των κοριτσιών, ο προπονητής τους Κυριάκος Μουές καθώς και οι άμεσοι συνεργάτες του, Αλέξανδρος Αλεξανδρής και Βαγγέλης Σκλάβος».