Skip to main content

ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας - Ανακοίνωσε την Ψωμά και παλεύει για wild card

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΕΣΚΔ Νέα Ιωνία, με την Ιφηγένεια Ψωμά γίνεται παίκτρια των μπλε. Ωστόσο, οι νεοφώτιστες της Α' ΕΣΚΑ παλεύουν προκειμένου να αγωνιστούν στην Α2 γυναικών. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket, η Νέα Ιωνία έχει καταθέσει αίτηση και χρήματα για τη wild card που οδηγεί στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα, ποντάρει στο γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που αιτείται να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας. 

Η υπόθεση είναι ανοιχτή και αναμένεται να εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος της Α2, η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας θα φτιάξει το ρόστερ εκείνο που θα πρωταγωνιστήσει στην Α' ΕΣΚΑ γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μπλε για την απόκτηση της Ψωμά:

«Καλωσόρισες στην Ιωνία Ιφιγένεια!

Η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Ιφιγένεια Ψωμά.

Η Ιφιγένεια έχει ύψος 1.85 και παίζει στη θέση 5. Έχει πανηγυρίσει κύπελλα και πρωταθλήματα αρκετές φορές στην καριέρα της, ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά στην Α2 έφτασε μέχρι τα playoffs ανόδου στην Α1 με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Το ταλέντο της, το ομαδικό της πνεύμα, η εμπειρία και ο χαρακτήρας της μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί ως μια εκ των αρχηγών της ομάδας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για να πάει η Ιωνία μας ακόμα πιο ψηλά.

Καλωσόρισες Ιφιγένεια»!