Skip to main content

Α' ΕΣΚΑ γυναικών - Γκάτσου και Μαχαιριώτου στο πλευρό της Κατρά στην ΑΕΝΚ

Στην ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου της σε γυναίκες και υποδομές κοριτσιών προχώρησε η ΑΕΝΚ, με τις κόκκινες να ανακοινώνουν την πρόσληψη της Τζένη Γκάτσου και τη Εύης Μαχαιριώτου στο πλευρό της Ζοζεφίνας Κατρά η οποία παραμένει επικεφαλής και θα καθοδηγήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην Α' ΕΣΚΑ γυναικών. 

Παράλληλα ο σύλλογος ιδρύει τμήμα U23 το οποίο θα αγωνιστεί στη Γ' ΕΣΚΑ γυναικών χωρίς να προσμετράται η βαθμολογική του συγκομιδή, ενώ θα υπάρχουν και τμήματα νεανίδων και κορασίδων. 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Κηφισιάς συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και λειτουργίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ:

«1994-2024: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΝΚ
............................................................
ΑΕΝΚ- Γυναικεία τμήματα 2024-25…
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ: ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ !!!
…………………………………….............
Με την Ζοζεφίνα Κατρά επικεφαλής, εντάσσονται στο προπονητικό ρόστερ η Τζένη Γκάτσου και η Εύη Μαχαιριώτου, με το σχήμα αυτό να φέρνει προσδοκίες για νέες επιτυχίες.

- Η Ζοζεφίνα Κατρά - γέννημα και θρέμμα της ΑΕΝΚ και με πάμπολλες διακρίσεις στο ενεργητικό της - παραμένει α΄ προπονήτρια των Γυναικών (Α΄ ΕΣΚΑ) για 8η συνεχή χρονιά και τίθεται και επικεφαλής ελέγχου του νέου οργανωτικού προγράμματος, από τις Νεάνιδες μέχρι την Ακαδημία Κοριτσιών.

- Η Τζένη Γκάτσου θα είναι β΄ προπονήτρια Γυναικών και α΄ προπονήτρια των Νεανίδων (Α΄κατηγορία) και με β΄ προπονήτρια Nεανίδων την Παυλίνα Πετρίδου. Η Τζένη έχει αρκετή αθλητική εμπειρία σε ομάδες της ΕΣΚΑ όπως και προπονητική σε τμήματα υποδομών. Πέρυσι ήταν β΄ προπονήτρια σε ομάδες της Α1 Γυναικών (ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ και ΛΕΥΚΑΔΑ).

- Η Εύη Μαχαιριώτου αναλαμβάνει τις Κορασίδες της ΑΕΝΚ (Β΄ κατηγορία και με β΄ προπονήτρια την Παυλίνα Πετρίδου) και τα Γαλανόλευκα Αστέρια (Μίνι Κοριτσιών). Η Εύη έχει πλούσια αθλητική εμπειρία, με κορυφαία την συμμετοχή της στον ΑΟ Παγκρατίου (Α1) και στον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, τον καιρό που μεσουρανούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Έπαιξε και στην ΑΕΝΚ (2007-2009) την περίοδο των συνεχών ανόδων της ομάδας μας. Για αρκετά χρόνια ήταν προπονήτρια σε τμήματα υποδομών.

- Τέλος παραμένει προπονήτρια της Ακαδημίας Κοριτσιών η Βιργινία Καζαντζίογλου.

Το ΔΣ της ΑΕΝΚ εύχεται σε όλες τις προπονήτριες ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!»