Skip to main content

Θεμιστοκλής Αιγάλεω: Ολοκληρώνεται το πλάνο για τη νέα σεζόν

Το πλάνο για την αγωνιστική εικόνα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας σεζόν έχει σχεδόν υλοποιηθεί.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Δαμόπουλος είχε συνεχείς επαφές με τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Μουσκάτ, όπου πήραν τις σημαντικές αποφάσεις για την υλοποίηση του σχεδιασμού, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σε πρώτη φάση, η ομάδα του Αιγάλεω ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Τάκη Σφυρή, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο βετεράνος παίκτης του συλλόγου, Δημήτρης Διαμαντής. 
 
Παράλληλα, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ανανέωσε την συνεργασία του με τους Αντώνη Πλουμή, Δημήτρη Σωτηρίου, Βαγγέλη Θάνο, Κώστα Ιγγλέζο, Αντώνη Κουτσουβά, Λεωνίδα Χύτα, Κωνσταντίνο Γονιδάκη, Νίκο Αρτσάνο, Θανάση Διαμαντόπουλο, Θανάση Χαργιάτη, ενώ εκκρεμούν τα ραντεβού με τους Στέφανο Χρυσοφάκη και Λεωνίδα Καρτσούνη.
 
Σύμφωνα με τα πλάνα της ομάδας, θα αποκτηθούν ακόμη 3-4 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο θα είναι νεαρά ταλέντα.
 
Δηλώσεις στην εφημερίδα «Η πόλη μας» παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος του Θεμιστοκλή, κ. Αντώνης Μουσκάτ, όπου επεσήμανε:
 
«Μετά από τεράστιες δοκιμασίες λόγω της πανδημίας, θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία. Θεωρώ ότι σίγουρα θα πάμε καλά. Δεν οριοθετώ τον στόχο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και το αγωνιστικό σύνολο. Το διάστημα που πέρασε, οργανώσαμε καλά το σύνολο μας και νομίζω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στα παρκέ. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και ελπίζω ότι ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, ο ιστορικός σύλλογος που τόσο αγαπάμε και υπηρετούμε, θα φτάσει ψηλά».
 
Πηγή: ipolimas.gr