Skip to main content

Α.Ο. Δάφνης - Παρελθόν από τον πάγκο η Δέδε

Παρελθόν έπειτα από περίπου μια διετία αποτελεί από τον πάγκο του Α.Ο. Δάφνης η Ντορίτα Δέδε, με την επιτυχημένη προπονήτρια να αποχαιρετά την ομάδα με ανάρτησή της στα social media. 

Η κόουτς Δέδε που είναι στους πάγκους εδώ και 30 χρόνια υπογράμμισε στην ανάρτησή της ότι κλείνει ένα κύκλος και πως αποχωρεί από τις κίτρινες για προσωπικούς λόγους.

Ως προπονήτρια του Α.Ο. Δάφνης στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Γ' ΕΣΚΑ γυναικών, ενώ μέχρι στιγμής η ομάδα υπό την καθοδήγησή της είναι στην κορυφή της Β' ΕΣΚΑ με 8 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ντορίτας Δέδε:

Ο κύκλος έκλεισε.

Μετά από μία σεζόν καραντίνας, μία άνοδο με ένα πρωτάθλημα και αφήνοντας την ομάδα στην κορυφή της φετινής βαθμολογίας, η συνεργασία μου με τον Α.Ο. Δάφνης για προσωπικούς λόγους τελειώνει εδώ.
 
Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Τζιβελέκα, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου, καθ'όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
 
Τέλος ευχαριστώ όλες τις παίχτριες μου, που δουλέψαμε μαζί, κοπιάσαμε για τους ίδιους στόχους και μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες και συγκινήσεις. Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας τους ανήκει.
 
Εύχομαι στην ομάδα του Α.Ο. Δάφνης που με κόπο στήσαμε τα τελευταία χρόνια να συνεχίσει να κυνηγάει αυτό που τις αξίζει, μόνο τις κορυφές.
Καλή συνέχεια.
 
Coach D.D.🏀