Skip to main content

Επίσημο - Η Θεοδώρου ανακοινώθηκε από τον Προφήτη Ηλία

Στα κυανέρυθρα του Προφήτη Ηλία ντύθηκε κι επισήμως η Μαρία Θεοδώρου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του superbasket  από τις 5/1/2023, με την ομάδα του Πειραιά να πραγματοποιεί κίνηση ουσίας, υπηρετώντας το στόχο για την άνοδο στην Α2 γυναικών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Π.Η.:

«Πολύ ουσιαστική μεταγραφική κίνηση για τη γυναικεία μας ομάδα, που ενέταξε στο δυναμικό της τη Μαρία Θεοδώρου.

Η Θεοδώρου είναι 27 ετών, παίζει στις θέσεις 2 και 3 και μέχρι τώρα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα της Άμιλλας Περιστερίου. Στα γήπεδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. έρχεται για πρώτη φορά, καθώς ξεκίνησε τη μπασκετική της πορεία από τη Χαλκίδα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ωρωπό και την Ηλιούπολη.
 
Διακρίνεται για το δυναμικό και γεμάτο ενέργεια παιχνίδι της και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Προφήτη και στις δύο πλευρές του παρκέ.
 
Η νέα μας παίκτρια αγωνίστηκε για το τελευταία φορά με την Άμιλλα, στο εξ αναβολής με τον Αμύντα και κατόπιν υπέγραψε στον Προφήτη. Αν έχει εκδοθεί το δελτίο της μέχρι την Κυριακή 8/1, θα είναι κανονικά στην αποστολή του Προφήτη στο επερχόμενο ματς με την Ευρυάλη.
 
Καλώς ορίζουμε τη Μαρία στην οικογένεια του Προφήτη και της ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανέρυθρα».