Skip to main content

«Λίβανος, Γιαπλές, Καλαφατάκης οι υποψήφιοι για την θέση του προπονητή στα Trikala Basket»

Τα Trikala Basket ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χάρη Φόρου, που παραιτήθηκε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους υποψήφιους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «trikalascore» να είναι τρεις.  Ο λόγος για τους Γιάννη Λίβανο, Θανάση Γιαπλέ και Γιώργο Καλαφατάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Γιάννης Λίβανος, πρώην προπονητής του Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος είχε περάσει και από τον Ιωνικό, κατά την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας της Νίκαιας στην Basket League.

Ο Λίβανος έχει εργαστεί και στον Πανιώνιο το 2019, όταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε στην Basket League, στον  Ερμή Αγιάς Λάρισας, στην Α2, καθώς και στους ΕΝΠ και ΑΠΟΠ, στην Α1 κατηγορία της Κύπρου. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας.

Όσον αφορά τον Θανάση Γιαπλέ, έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας περάσει και από τον Παναθηναϊκό, καθώς και από τους πάγκους των Λαμία, Ρέθυμνο, ενώ είναι γνώριμος στο Τρικαλινό κοινό, όντας στον ΑΣ Τρίκαλα. Επίσης έχει εργαστεί και στο Κατάρ, κατακτώντας, μαζί με τον Στέργιο Κουφό, το νταμπλ με την Αλ Ραγιάν.

Τέλος, ο Γιώργος Καλαφατάκης κουβαλά στις… πλάτες του χρόνια εμπειρίας, όντας προπονητής των Αμπελόκηπων, στην φοβερή πορεία της αθηναϊκής ομάδας από τις χαμηλές κατηγορίες μέχρι την Α1. Επίσης έχει εργαστεί για τρία χρόνια στο Ηράκλειο, τα δύο εξ αυτών στην πρώτη κατηγορία, καθώς και στις ΑΕΚ, Δάφνη,  Απόλλωνα Πάτρας, Ιωνικό Ν.Φ, Πανιώνιο, Μακεδονικό, Πανελλήνιο, ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, Ηρακλή, ΚΑΟΔ, Ίκαρο Καλλιθέας, Ρέθυμνο.