Skip to main content

Έσπερος: Τα ηνία και πάλι στον Μάντζαρη (pic)

Στα χέρια του Αντώνη Μάντζαρη πέρασε και πάλι το τιμόνι του Έσπερου, καθώς η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή, για την σεζόν 2024/25.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Μάντζαρη στον πάγκο του Έσπερου, μετά την άκρως πετυχημένη πρώτη πενταετία που έφερε την ομάδα της Καλλιθέας, από την Α ΕΣΚΑΝΑ στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Αντώνη Μάντζαρη στο τιμόνι της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25!

Οι συστάσεις για τον κοουτς Μάντζαρη είναι περιττές  καθώς είναι ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα μας από την Α ΕΣΚΑΝΑ και την οδήγησε  στην Β εθνική κατακτώντας δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Εσκανα στα πέντε χρόνια που βρέθηκε στο σύλλογο.

Αντώνη σιδεροκέφαλος !

Και μια δέσμευση από εμάς σαν νέα διοίκηση:

Τα καλύτερα έρχονται!

Ο Αντώνης δήλωσε τα εξής:

Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε μια ομάδα όπου πέρασα τόσα όμορφα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Μοσχόπουλο και όλη τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Η προηγούμενη μου θητεία στηρίχτηκε σε μια φουρνιά νέων παιδιών που έγινε ο κορμός της ομάδας για πολλά χρόνια.

Έτσι και φέτος παμε να χτίσουμε μια ομάδα με κάποια έμπειρα αλλά και αρκετά νέα παιδιά που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια!

Υγεια να έχουμε και τα υπόλοιπα στο γήπεδο!