Skip to main content

Πανελευσινιακός: Ενίσχυση με Παλαιοχωρίτη

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Πανελευσινιακού ενόψει της νέας σεζόν στην National League 1, καθώς η ομάδα της Ελευσίνας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες και των Ιωνικού και Μεγαρίδας.

Αναλυτικά:

«Ενίσχυσης συνέχεια...

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη (guard, 29 χρ., 191 cm).

O Βαγγέλης έρχεται να ενισχύσει την ομάδα στην περιφέρεια μετά από μια γεμάτη χρονιά στον Πρωτέα Βούλας με μ.ο. στην κανονική διάρκεια και στα play off της National League 1 τους 6,3 πόντους ανά αγώνα.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Δούκα, ακολούθησε ο Ιωνικός Νίκαιας, με τον οποίο πανηγύρισε μια άνοδο στην Α2. Η συνέχεια το 2019 τον βρήκε στη γειτονική μας ΝΕΜ με μια ακόμα άνοδο από τη Γ' στη Β' Εθνική. Ακολούθησε το 2020 και για δύο σεζόν ο Ιωνικός Ν.Φ. και στη συνέχεια επιστροφή το 2022 στη ΝΕΜ με μια ακόμα άνοδο στην Elite League καθώς και μια ακόμα πέρυσι με τον Πρωτέα Βούλας.

Ο ίδιος ο αθλητής προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Πανελευσινιακού για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με τέτοιο τρόπο που δε μου άφησαν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον οργανισμό να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και όλοι μαζί να χτίσουμε κάτι όμορφο και ελκυστικό, ώστε να φέρουμε όλο τον κόσμο της περιοχής δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια."

Βαγγέλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς!».