Skip to main content

Αμύντας – Επέστρεψε ο Ματζούρος

Την φανέλα του Αμύντα θα φορέσει και πάλι οι Νίκος Ματζούρος, καθώς η ομάδα του Υμηττού ανακοίνωσε την επιστροφή του 29χρονου γκαρντ, ενόψει της νέας σεζόν  και της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την επιστροφή ενός δικού του παιδιού, του Νίκου Ματζούρου. Ο 29χρονος combo guard με ύψος 191 εκατοστά θα είναι μέλος ξανά του ανδρικού τμήματος στο επερχόμενο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο Νίκος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στην επιστροφή του στην πρώτη του ομάδα: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του Αμύντα, στην οποία έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Εύχομαι για τη σεζον, που έρχεται, να έχουμε υγεία και οι στόχοι της ομάδας να υλοποιηθούν στο μέγιστο. Πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, θα παίξουμε ωραίο μπάσκετ και στο τέλος της ημέρας θα καταφέρουμε να φέρουμε τα αποτέλεσμα που αξίζουν στην ομάδα.”

Who Is Who

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαΐου του 1995 και τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες της ομάδας του Υμηττού, αγωνιζόμενος στα μικρά τμήματα, φτάνοντας το 2013 στους Άνδρες, με τους οποίους αγωνίστηκε έως και τη σεζον 2016-17 στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, με τους Τράχωνες, ενώ τις επόμενες δύο σεζον μετακόμισε στη γειτονική Δάφνη κατακτώντας το 2021 την άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε, από το 2021, έως και την περασμένη περίοδο, στη Νηαρ Ηστ, κατακτώντας τρεις συνεχόμενες ανόδους από την Α’ ΕΣΚΑ στην Elite League.

Έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στην ίδια ειδικότητα από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, ενώ έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Πληροφορικής και ειδικότερα σε συτήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, τα οποία είναι και η βασική αρμοδιότητα της εργασίας του.

Η μητέρα του είναι η Μαρία και πατέρας του ο Μιχάλης, ενώ έχει και μία μικρότερη αδελφή, την Βιολέττα. Τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά σε βόλτες με τους φίλους του, σε ταξίδια, χορεύοντας, στη θάλασσα και με το αγαπημένο του χομπυ, την φωτογραφία.

Καλώς ήρθες ξανά Νίκο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!