Skip to main content

Λεύκιππος: Ανανέωσε ο Κατσαμούρης (pic)

 Ο Λέυκιππος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 21χρονο περιφερειακό, Σωτήρη Κατσαμούρη, ο οποίος είχε πολύτιμη συνεισφορά στην περσινή πορεία της ομάδας της Θράκης.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου για τον Κατσαμούρη:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Κατσαμούρης θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το Νο 9 και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας και έχει συμβάλλει με την παρουσία του στο αναπτύξει ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ιδιαίτερη δυναμική στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ευχόμαστε στον Σωτήρη μια σεζόν με υγεία και προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Κατσαμούρης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι μέλος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ. Η απόφαση να παραμείνω ήταν εύκολη, καθώς αισθάνομαι πραγματικά μέρος μιας μεγάλης οικογένειας εδώ. Η περσινή σεζόν ήταν γεμάτη προκλήσεις, αλλά και επιτυχίες, και είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε όλοι μαζί.

Για τη νέα σεζόν, οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε και να ξεπεράσουμε το επίπεδο της περσινής μας απόδοσης. Η ομάδα μας έχει τη δυναμική και το ταλέντο να πετύχει και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω σε αυτό.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».