Skip to main content

Στον Προμηθέα 2014 ο Λάκοβ

Την φανέλα του Προμηθέα 2014 θα φορά την νέα σεζόν ο Βάκης Λάκοβ, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονοτυ γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣΠ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βάκη Λάκοφ, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ του Προμηθέα 2014, ενισχύοντας τις προσπάθειες της νεοφώτιστης ομάδας μας στο πρωτάθλημα της National League 1 για τη σεζόν 2024-25.

Ο Βάκης Λάκοφ είναι γεννημένος το 2004. Βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστά και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρατο Κιάτου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Κορίνθου, με τον οποίο ντεμπούταρε μάλιστα σε εθνικές κατηγορίες. Τελευταία του ομάδα ήταν τα Φανάρια Νάξου, με τα οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της National League 1, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αποκομίζοντας χρήσιμες εμπειρίες.

Καλωσορίζουμε τον Βάκη Λάκοφ στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, συνδράμοντας παράλληλα στην καλή αγωνιστική πορεία του Προμηθέα 2014».