Skip to main content

Στον Πανελευσινιακό ο Φίλιππας

Την συμφωνία του με τον Νίκο Φίλιππα ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός, με τον 20χρονο φόργουορντ να μην κρύβει την χαρά του για την νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Φίλιππα (20 χρ., 201 cm), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του small-power forward.

Ο Νίκος ξεκίνησε το μπάσκετ από την ηλικία των 7 ετών στην Ευρυάλη, όπου σε ηλικία 16 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην εφηβική ομάδα του Περιστερίου, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων, ενώ κατέγραψε και τις πρώτες του εμφανίσεις στην Α1 με τη φανέλα του Περιστερίου. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε ως βασικό στέλεχος με τον ΕΦΑΟΖ (Φιλαθλητικός) στη National League 1.

Ακολουθεί δήλωση του αθλητή: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση, τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Φιλίππου και τον coach κ. Βούλγαρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, πίστη στο πλάνο και υπομονή θα καταφέρουμε να πιάσουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους για τη νέα σεζόν, υγεία και πολλές επιτυχίες."

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!