Skip to main content

Καραγιάννης: "Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου θα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει

Ο προπονητής της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio όπου μίλησε για τους στόχους του συλλόγου και τη φιλοσοφία που θέλει να μεταδώσει στους παίκτες του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για το Παλαιό Φάληρο και τους στόχους της ομάδας: «Το Παλαιό Φάληρο είναι μια ομάδα η οποία εκπέμπει υγεία, έχει ανθρώπους που αγαπούν το σύλλογο. Είναι μια ομάδα που πάει ως εκεί που μπορεί, χωρίς τρέλες. Με ένα μπάτζετ το οποίο να είναι στα πλαίσια της National League 1 και να έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά. Το καταφέραμε φέτος. Όσον αφορά τους στόχους, είναι ένας όμιλος πολύ δύσκολος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κάνει μεγάλη επένδυση, όπως είναι ο Αιγάλεω, η Δάφνη, ο Μίλωνας. Ιστορικές ομάδες όπως είναι το Παγκράτι, ο Αμύντας, συν τα νησιά. Είναι ένας όμιλος που νομίζω ότι θα γίνει μεγάλη “μάχη” και τα σπουδαία θα είναι στα play-offs. Ο στόχος μας εμάς είναι να μπορέσουμε να είμαστε στα play-offs».

Για το Κύπελλο και την έναρξη του πρωταθλήματος: «Την 1η αγωνιστική παίζουμε με το Αιγάλεω το οποίο δείχνει στο Κύπελλο ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς το Κύπελλο το είδαμε ως παιχνίδια προετοιμασίας. Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία με τη Δάφνη. Με τη Δόξα Λευκάδας δεν ήμασταν καλοί. Αυτό μάς έκανε να δουλέψουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τη μεταγραφή του Ντίνου Δενδρινού: «Καταρχάς, παίρνουμε ένα παιδί πολύ έμπειρο, ένα παιδί που έχει παίξει τη Β’ Εθνική πολλά χρόνια. Ξέρουμε ακριβώς τι παίρνουμε, ένα παιδί που είναι στην άμυνα ίσως από τους καλύτερους αμυντικούς στην κατηγορία, με πολύ καλό σουτ, καλός χαρακτήρας».

Για το πλάνο του συλλόγου: «Το πλάνο δεν είναι μακροπρόθεσμο, με την έννοια ότι φέτος στήσαμε μια εντελώς καινούρια ομάδα. Κρατήσαμε μόνο τρία παιδιά από πέρσι. Κοιτάξαμε, πάντα με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, να πάρουμε κάποια παιδιά ώστε σε εμάς να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να τους ανεβάσουμε ένα επίπεδο, συν δύο έμπειρους. Από ‘κει και πέρα, η ουσία του πράγματος είναι η εικόνα που θα δείξει κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε στη θεωρία. Στην πράξη θέλουμε να είμαστε μια ομάδα πολύ σκληρή, μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα ματς και να μπορέσουμε μέσα στη διάρκεια της σεζόν να βελτιωθούμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την είσοδο των play-offs να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τη φετινή National League: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες σε όλους τους ομίλους οι οποίες έχουν κάνει ιδιαίτερη επένδυση. Μια από αυτές είναι ο Εθνικός Λιβαδειάς. Υπάρχει στον κεντρικό όμιλο ο Απόλλων Πάτρας ο οποίος είναι τεράστιο όνομα για την κατηγορία, συν τον Προμηθέα 2014. Νομίζω όμως ότι ο όμιλος μας είναι ο πιο δύσκολος όλων. Έχουν κατέβει πολλά παιδιά από την Elite League, είναι με καλούς προπονητές, ιστορικές ομάδες. Θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον».

Για τις δύσκολες έδρες: «Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Νομίζω ότι θα είμαστε μια ομάδα η οποία θα είναι “πολύ σκληρή για να πεθάνει”».