Skip to main content

Ντουράντ για την επανεκκίνηση του ΝΒΑ: «Το πιθανότερο θα ήταν να μην πήγαινα στο Ορλάντο»

Τρελή χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ με τον κορονοϊό ο Κέβιν Ντουράντ, μετά και τα συνεχόμενα κρούσματα σε παίκτες του ΝΒΑ, ενόψει και του restart της Λίγκας. Μάλιστα, ο «KD», συνέντευξη του  στο "Dawg Talk" αποκάλυψε πως ακόμα και αν ήταν υγιής, πιθανότατα δεν θα ταξίδευε στο Ορλάντο για να παίξει.

"Aυτή τη στιγμή νιώθω πως πιθανότατα δεν θα έπαιζα λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί με την κατάσταση. Δείχνει τρελή τώρα, βλέπω διαρκώς τόσα νέα κρούσματα. Είναι τόσο απρόβλεπτα τα πράγματα. Γνωρίζω πως για μένα τώρα είναι εύκολο να το λέω επειδή ακόμα είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης από τον τραυματισμό, αλλά το πιθανότερο θα ήταν να μην πήγαινα στο Ορλάντο", ήταν το σχόλιο του Ντουράντ, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν τα παιδιά νιώθουν ασφαλείς να παίξουν, τότε όλα είναι εντάξει. Είμαι μαζί τους. Αν όχι, αν δεν θέλουν να αγωνιστούν, συμφωνώ επίσης. Σέβομαι την επιθυμία του καθενός. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους συμβούλευσα. Πραγματικά έχουν αφοσιωθεί τον τελευταίο μήνα. Αλλά εγώ; Το μέσα μου θα έλεγε, όχι, πιθανότατα δεν θα πήγαινα να παίξω, ειδικά μετά από τρεις μήνες αποχή από τη δράση", υποστήριξε ο Ντουράντ.

https://www.instagram.com/p/CB3KODJhopg/