Skip to main content

Πανελευσινιακός: «Σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού τα τμήματα παίδων και εφήβων

Ο Πανελευσινιακός είναι μία από τις (πολλές) ομάδες τις οποίες… επισκέφθηκε ο κορονοϊός, με τον σύλλογο της Ελευσίνας να ενημερώνει αναφορικά με τα επιβεβαιωμένα κρούματα κορονοϊού στα τμήματα υποδομών του.

Αναλυτικά:  

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α. Ο. Κ μετά τα κρούσματα COVID – 19 που επιβεβαιωθηκαν το τελευταίο 24ωρο και πάντα με αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης ανακοινώνει τα παρακάτω :
Τα τμήματα ΠΑΙΔΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ όπου παρουσιαστηκαν κρούσματα COVID-19 από την Τέταρτη 21/10 είναι σε κατ’οικον περιορισμό. Σταμάτησαν οι προπονήσεις τους και αναβλήθηκαν τα επόμενα παιχνίδια τους
Με την άμεση αντίδραση του Δήμου μας και προσωπικά του Δημάρχου Κου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΓΥΡΗ θα πραγματοποιηθούν μοριακα τεστ σε όλα τα παιδιά των 2 τμημάτων.
Το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο “ΤΑΚΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ” έμεινε κλειστό για τις μέρες 21&22/10 έτσι ώστε να πραγματοποιηθει απολύμανση μετά την έγκαιρη και άμεση ανταπόκριση του ΠΑΚΠΠΑ.
Σταμάτησαν οι προπονήσεις της Αντρικής Ομάδας έως και την Δευτέρα 26/10 που όλο το τμήμα θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ COVID-19 και πάλι μετά την παρέμβαση του Δημάρχου.
Αναβλήθηκε ο αγώνας της Αντρικής Ομάδας που ήταν προγραμματισμενος για την Κυριακή 25/10 με αντίπαλο την ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ. Η ΕΟΚ όρισε νέα ημερομηνία του αγώνα την Τετάρτη 11/11/2020 και ώρα 17:00
Τελος απευθυνομαστε στους γονείς των αθλητων μας να σεβαστούμε όλους τους υγειονομικους κανόνες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και για το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί να ενημερώνεται άμεσα ο Σύλλογος και φυσικά τα Σχολεία των παιδιών