Skip to main content

Σερβία: Εκτός «παραθύρων» ο Τεόντοσιτς για λόγους… ασφαλιστικούς!

Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς θα αγωνιστεί η Σερβία στα «παράθυρα» των προκριματικών του Eurobasket 2021, καθώς το όνομα του γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια δεν βρίσκεται στην λίστα του Ομοσπονδιακού προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο λόγος, όμως, δεν είναι αγωνιστικός, αλλά… ασφαλιστικός! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σερβία, η ασφαλιστική εταιρία που έχει αναλάβει τον παίκτη, ζήτησε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό ως ασφάλεια σε περίπτωση τραυματισμού, στο οποίο δεν συμφώνησε η σερβική Ομοσπονδία.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς για τον ίδιο λόγο ο Τεόντοσιτς είχε απουσιάσει από τα παιχνίδια του περασμένου Φεβρουαρίου με Φινλανδία και Γεωργία.

Όλη αυτή η κόντρα ανάμεσα σε σερβική Ομοσπονδία και Βίρτους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2019, όταν και Τεόντοσιτς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μείνει εκτός τελικής 12αδας, αλλά και, λόγω του τραυματισμού του, να αργήσει να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας.