Skip to main content

Στον Εθνικό ο Γεωργιάδης (pic)

Μεταγραφική κίνηση για τον Εθνικό, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ίκαρου Καλλιθέας, Βαγγέλη Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Γεωργιάδη. Ο 23χρονος φόργουορντ, που έχει ύψος 2.03μ., τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Γεωργιάδης τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας και την πρώτη του σεζόν (που παίχτηκε μπάσκετ) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Προηγουμένως είχε φορέσει τις φανέλες των Πρωτέα Βούλα (Β΄Εθνική) και ΕΦΑΟΖ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εφηβικό του Παναθηναϊκού, με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Γεωργιάδης δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος μια ομάδας με τόσο μεγάλο όνομα και ιστορία όπως ο Εθνικός. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και υγεία. Ελπίζω να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας και να ανταπεξέλθουμε στα θέλω της ομάδας».