Skip to main content

Εθνικός - Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Νάσος Χούμπαυλης

Ο Εθνικός όχι μόνο έμεινε στη Β' Εθνική με αντεπίθεση διαρκείας, αλλά τερμάτισε και στην 6η θέση. Ο δεύτερος γύρος ήταν απόλυτα επιτυχημένος και με βάση όσα έγιναν το τελευταίο τρίμηνο, γίνεται και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ήδη η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά έχει πιάσει δουλειά για την επόμενη μέρα και η αρχή θα γίνει από τον προπονητή. Ο Νάσος Χούμπαυλης είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση της 6ης θέσης και γι αυτό θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού και για την επόμενη σεζόν.

Οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και γι αυτό αποφάσισαν να πορευτούν μαζί και του χρόνου. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένο και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού και του 49χρονου προπονητή.

Από εκεί και πέρα θα αρχίσει και η υλοποίηση του σχεδιασμού ως προς το ρόστερ, αφού ήδη έχουν δρομολογηθεί και αρκετές εξελίξεις. Προτεραιότητα όμως σε κάθε ομάδα είναι ο προπονητής, γι αυτό και στον Πειραιά αρχίζουν από τον Νάσο Χούμπαυλη.