Skip to main content

Ιωάννου: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Κάρι»

Ο πρώτος σκόρερ της Ν. Κηφισιάς, Άλκης Ιωάννου μίλησε στο ΕΟΚ webradio, υπογραμμίζοντας ότι για το φετινό του step-up έχει προηγηθεί πάρα πολλή δουλειά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Α.Ε. Νέας Κηφισιάς κέρδισε (81-72) εκτός έδρας τον Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής και ο «άσσος» των Αθηναίων και πρώτος σκόρερ της ομάδας και του ομίλου, Άλκης Ιωάννου, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για το φετινό στόχο της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή μας στην κατηγορία και ό,τι καλύτερο έρθει. Σίγουρα θα θέλαμε να ‘μαστε μέσα στην πεντάδα-εξάδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν είναι κανένα εύκολο, θα δούμε πώς θα πάει».

Για το φετινό του step-up: «Σίγουρα είναι πολλή δουλειά, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ότι στην ΑΕΝΚ είναι λίγο πιο οικογενειακό το κλίμα. Για πολλούς παίκτες είναι σημαντικό να νιώσουν καλά σε μια ομάδα. Έχω απ’ τους καλύτερους συμπαίκτες, μικρούς και μεγάλους και οι προπονητές μου μού έχουν δώσει ένα διαφορετικό ρόλο φέτος, πιο πρωταγωνιστικό και προσπαθώ να τους δικαιώσω».

Για τον αγαπημένο του παίκτη: «Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Στέφ Κάρι. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του, μου αρέσει το γρήγορο μπάσκετ, το τρίποντο και γενικότερα το σουτ. Μου άρεσε και ο Λεμπρόν προσωπικά πάρα πολύ όταν βρισκόταν στο Μαϊάμι».