Skip to main content

Αιγάλεω: «Κυρίοι του Διαγόρας διαλέξατε λάθους τρόπο να διεκδικήσετε ό,τι κατακτήσαμε στο γήπεδο»

Η αναμέτρηση του Διαγόρα με το Αιγάλεω είχε και… τρίτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα της Ρόδου προχώρησε σε ένσταση για το γεγονός ότι το «Σίτι» δεν χρησιμοποίησε τους νεαρούς παίκτες που είχε δηλωμένους στο φύλλο αγώνα.

Στην κίνηση αυτή, το Αιγάλεω απάντησε με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως από την στιγμή που δήλωσαν 10 παίκτες, δεν είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση νεαρού αθλητή, ενώ έριξε τα πυρά του στους γηπεδούχους, κάνοντας λόγο για ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:  

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ένσταση της Ομάδας του Διαγόρα κατά του αποτελέσματος του αγώνα με την ομάδα μας.

Για την ενημέρωση και μόνο του μπασκετικού φίλαθλου κοινού της χώρας απλά θα αναφέρουμε τα εξής.

Σε ένα γήπεδο που μόνο η εξωτερική πινακίδα παρέπεμπε σε γυμναστήριο που διεξάγονται αθλητικές συναντήσεις χωρίς χρονόμετρα, χωρίς να έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία και παρατέθηκε στο γυμναστήριο για 7 ολόκληρα λεπτά και αποχώρησε μετά με κριτές και κομισάριους που ψάχνανε να βρούνε εκεινής την ώρα τι ισχύει και πως θα αποφύγουν τα δυσάρεστα για το σωματείο του Διαγόρα.

Κάναμε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί ο αγώνας που ήταν ορισμένος στις 14:00 και τελείωσε περίπου στις 18:00 με συνεχόμενες πολυλεπτες διακοπές που είχανε αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 αθλητές μας .

Κυρίοι του Διαγόρας διαλέξατε λάθους τρόπο να διεκδικήσετε ότι με κόπο και ίδρωτα κατέκτησε η ομάδα του Αιγάλεω εντός των γραμμών του γηπέδου. Η συνέχεια θα μας βρει αντιμέτωπους και πάλι στις δικαστικές αίθουσες και σας πληροφορούμε οτι και πάλι θα είμαστε νικητές όπως μας αξίζει».