Skip to main content

Καλαμπάκος: Ο ομιλος της Δόξας Λευκάδας είναι ο πιο σκληρός στην Β΄ Εθνική»

Για τις αλλαγές που προχώρησε στην Δόξα Λευκάδας, αλλά και την πορεία της ομάδας στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας:

Για το σημερινό (18/02) εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα Basket: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, γιατί τα Τρίκαλα πριν 15 μέρες ήταν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Έκαναν 2 ήττες απ’ τον Έσπερο και τον Φίλιππο και τώρα «στριμώχτηκαν». Έχουν έμπειρα παιδιά, με πολλά χρόνια στο χώρο και φαντάζομαι θ’ αντιδράσουν. Αυτή θα ‘ναι η δυσκολία του αγώνα. Φαντάζομαι θα ‘ναι γεμάτο το γήπεδο. Έχουμε διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς. «Κυνηγιόμαστε» απ’ τον κακό 1ο γύρο που είχαμε, όπου δεν κερδίσαμε κανένα απ’ τα 3 παιχνίδια και τώρα προσπαθούμε να τους φτάσουμε».

Για το τι άλλαξε ο ίδιος στην ομάδα με τον ερχομό του: «Πάντα οι αλλαγές προπονητών φέρνουν και καλύτερη διάθεση στους παίκτες. Έτυχε το πρώτο μας παιχνίδι να ‘ναι με τον Βίκο όπου είχαμε χάσει στον 1ο γύρο και κερδίσαμε, αλλά χάσαμε 3 παιδιά σ’ εκείνο το ματς. Δώσαμε πολλές «μάχες», είχαμε συνέπεια, μια αρμονία σ’ αυτό που κάναμε, ήρθαν τ’ αποτελέσματα και αυτό κρατάει τα παιδιά «ζωντανά». Νομίζω ότι η ψυχολογική τους κατάσταση είναι αρκετά καλή, παρ’ ότι είναι αρκετά κουρασμένοι σωματικά».

Για τον όμιλό τους: «Ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο σκληρός στη Β’ Εθνική. Και η Λαμία και ο Βίκος και τα Τρίκαλα και εμείς διεκδικούμε ο καθένας τις δικές του πιθανότητες. Υπάρχουν και 2 ομάδες που είναι εξίσου καλές, η Νίκη Βόλου και ο Φίλιππος Βέροιας και αν δεν προσέξεις θα την «πατήσεις» από αυτές. Υπάρχουν ομάδες που την «πάτησαν» απ’ αυτές. Αυτά τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και πρέπει να ‘σαι προσεκτικός, γιατί είναι πολύ καλές ομάδες».