Skip to main content

Κανονίδης: «Να πάρουμε ως το τέλος ό, τι καλύτερο μας αναλογεί»

Εντός έδρας απέναντι στην Πεύκη ολοκληρώνει το Π. Φάληρο την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον Ανδρέα Κανονίδη, να μιλά για την πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά:

«Την περασμένη αγωνιστική πήραμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη για εμάς, μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Διαγόρα. Δείχνουμε με τον καιρό σαν ομάδα οτι βελτιωνόμαστε σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας και αυτό έχει ως αντίκτυπο να έχουμε επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάμε να πάρουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος οτι καλύτερο μας αναλογεί.

Όσο για τον τίτλο του MVP που κέρδισα, σίγουρα είναι ένα ατομικό "έπαθλο" που με χαροποιεί, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι μαζί με τις καλές μου εμφανίσεις κερδίζει και η ομάδα μου.

Πλέον μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα σημαντικό ματς, αυτό απέναντι στην Πεύκη, το οποίο αποτελεί και το τελευταίο της κανονικής διάρκειας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ενώ ελπίζουμε πως ο κοσμος του Φαλήρου θα είναι μαζί μας για να μας στηρίξει».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΑΟΠΦ μπάσκετ (@aopf_bc)