Skip to main content

Δούκας – Με Κοψιά στην Γ’ Εθνική

Με τον πρώτο της σκόρερ θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Δούκας, καθώς ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε την παραμονή του Παντελή Κοψιά.

Την σεζόν που μας πέρασε ο 24χρονος παίκτης είχε μ.ο 11,9 πόντους στην Β΄Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Παντελή Κοψιά (1999, 1.83μ).

Η μαχητικότητα του, η εξαιρετική αγωνιστική του παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και η αμοιβαία εκτίμηση έφερε μια πολύ θετική εξέλιξη για τον Σύλλογο, ο οποίος θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν ταλαντούχο αθλητή δίνοντας δυναμική στην περιφέρεια αλλά και τα… αποδυτήρια!

Προτεραιότητα του νέου τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Γιαννακόπουλου ήταν να παραμείνει στην ομάδα ο 24χρονος αθλητής και έτσι διοίκηση και παίκτης συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, συζήτησαν και «έδωσαν τα χέρια».

Στις δηλώσεις του, για την παραμονή του στον ΑΣΕ Δούκα, ο Παντελής Κοψιάς επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και φέτος μέλος του Δούκα. Δυστυχώς η περσινή χρονιά δεν κατέληξε όπως θα θέλαμε αλλά φέτος έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε μια καινούργια σελίδα για τον Σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πιστεύω στο πλάνο που έχουν ετοιμάσει για τη νέα σεζόν. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για την επίτευξη του στόχου αυτού. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μία παραγωγική χρονιά».

Ο Παντελής Κοψιάς ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου (2007-2016), συνέχισε στον Φιλαθλητικό (2016-2018) για να βρεθεί την επόμενη διετία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να αγωνιστεί με τον Ηλυσιακό και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή για τον Μανδραϊκό (Β’ Εθνική) για να καταλήξει στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα».