Skip to main content

Δούκας – Ανακοίνωσε Καραϊσκο

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Δούκα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Καραϊσκου.

Ο 22χρονος παίκτης ξεκίνησε την σεζόν που μας πέρασε στην Elite League και τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για να συνεχίσει στον Πανιώνιο, βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης από την Β’ Εθνική.  

Αναλυτικά :

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Καραϊσκο (2001, 2.08μ). Οι ιθύνοντες του τμήματος κινήθηκαν μεθοδικά και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παντελή Κοψιά κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν ακόμα πολύ ταλαντούχο αθλητή. Με την απόκτηση του, ο Δούκας ισχυροποιείται μέσα στη ρακέτα καθώς ο 22χρονος αθλητής έχει από πολύ μικρή ηλικία εικόνες και παραστάσεις τόσο από τη Basket League όσο και από τις Α2 και Β’ Εθνική με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Πανιώνιο.

«Ανυπομονώ για να ξεκινήσω τη νέα σεζόν με τον Δούκα. Νιώθω έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τα καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Καραϊσκου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League αγωνιζόμενος με την ομάδα του Προμηθέα Πάτρων (σεζόν 2017-2018) ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού ενώ ήταν μέλος και των Εθνικών ομάδων U15-16 και U18.

Για μια σεζόν βρέθηκε στο NCAA και το Old Dominion ενώ έχει περάσει από τη Δάφνη Δαφνίου, τα Χανιά και τον Κόροιβο Αμαλιάδας πριν καταλήξει στο Πανιώνιο τη σεζόν (2022-2023).

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Δημήτρη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».