Skip to main content

Δόξα-Πύρρου Άρτας: Δύο ανανεώσεις και τρεις αποχωρήσεις

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ στην ομάδα της Δόξας-Πύρρου Άρτας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά:

Η Α.Ε Δόξας - Πύρρου Άρτας ευχαριστεί θερμά τους παίκτες του ανδρικού τμήματος Βάσιο Χρήστο, Γεωργίου Παναγιώτη και Πετρέκα Σεραφείμ, για την πολύχρονη προσφορά τους στον σύλλογο και τη σημαντική συμβολή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας μας στην Γ εθνική κατηγορία.
Καθώς δεν θα αποτελούν μέρος του αγωνιστικού δυναμικού της τη νέα σεζόν, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια κι επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν, σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.
Θα είναι πάντα πολύτιμα μέλη της μπασκετικής μας οικογένειας, την οποία θα χαρούμε να υπηρετήσουν, από όποιο πόστο, στο μέλλον, επιθυμούν.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σακκάς
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Μπίστας
 
Ο γρήγορος ρυθμός σχεδιασμού του ρόστερ συνεχίζεται, με την ανανέωση συνεργασίας με τον 30χρονο Γιαννιώτη Power Forward/ Center Θώδη Παναγιώτη, που με τη δυναμική του αγωνιστική παρουσία προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σακκάς
Ο Γεν. γραμματέας
Γιώργος Μπίστας
 
Μια, ακόμη, ανανέωση για το ρόστερ του ανδρικού μας τμήματος.
Ο 26χρονος Πρεβεζιάνος Forward Αλέξανδρος Δόνος, με σημαντική συμβολή στην επιτυχία της ομάδας μας, θα συνεχίσει να την ενισχύει και κατά τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σακκάς
Ο Γεν. γραμματέας
Γιώργος Μπίστας