Skip to main content

Επέστρεψε στην Αγία Βαρβάρα ο Μαρκόπουλος

Την επιστροφή του Στέργιου Μαρκόπουλου ανακοίνωσε η Αγία Βαρβάρα, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά:

O Στέργιος Μαρκόπουλος επιστρέφει στην Santa !!!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Στέργιου Μαρκόπουλου στην Αγία Βαρβάρα!!!

Ο Στέργιος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Αστέρα Καβάλα, με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία σε όλες τις ομάδες των αναπτυξιακών ηλικιών, κατακτώντας δύο φορές με την εφηβική ομάδα το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Την σεζόν 2017-2018 μετεγγράφηκε στο Φίλιππο Βέροιας όπου κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, ως πρωταθλητής. Τις επόμενες σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εύαθλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, της Ελπίδας Αμπελοκήπων στη Γ’ Εθνική κατηγορία, της ΧΑΝΘ στη Β’ Εθνική κατηγορία ενώ τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Αγία Βαρβάρα, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου η ομάδα μας έχασε την άνοδο για ένα μόλις καλάθι. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο εικοσιτετράχρονος πλέον playmaker, με την εμπειρία του από τις Εθνικές κατηγορίες αλλά και τις αδιαμφισβήτητες επιθετικές και οργανωτικές αρετές του, επιστρέφει στην Santa, στην πρόκληση της National League 2.

Στέργιο καλώς όρισες και πάλι στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να οδηγήσεις την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες!!!