Skip to main content

Δάφνη Δαφνίου: Πραγματοποιήθηκε το guest session με προσκεκλημένο τον Κώστα Παπαδόπουλο (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/11 το guest session της Δάφνης Δαφνίου, με προσκεκλημένο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας U20 βρέθηκε στο 1ο κλειστό γήπεδο Χαϊδαρίου, προκειμένου να μοιραστεί τα μυστικά του μπάσκετ με τους παίκτες των τμημάτων Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου, τους οποίους, μάλιστα και προπόνησε ο ίδιος.

Στο πλευρό του βρέθηκε όλο το τεχνικό επιτελείο της Δάφνης, με την διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση της, να ευχαριστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή για την τιμή που τους έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της Εθνικής Ελλάδος U20 coach Παπαδόπουλο Κώστα για την τιμή να βρεθεί στο 1ο  κλειστό γήπεδο του ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (Χρ Αγγουράκης) ,το Σάββατο 11/11/2023 και να μας δείξει τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης έχοντας στο πλευρό του όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του ΓΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ καθώς και αθλητές που βρίσκονται στο Παιδικό και στο Παμπαιδικό του συλλόγου .

Η προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του αποτέλεσε μια καινοτόμα ,πετυχημένη  κίνηση για το σύλλογο μας και ευχόμαστε να είναι η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν .

Το γεγονός αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το σωματείο και ευελπιστούμε τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς να αγκαλιάσουν ανάλογες προσπάθειες .

Με εκτίμηση

Το ΔΣ