Skip to main content

Ηλυσιακός: Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τον «Mr άνοδο» Βαγγέλη Καράμπουλα (pic)

 Η νίκη του Ηλυσιακού επί του Αργοναύτη Τριγλίας, τον έφερε στην κορυφή του 2ου ομίλου της National League 2, με την ομάδα των Ιλισίων, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, να ανακοινώνει  μια σπουδαία μεταγραφή, στην προσπάθεια της για επιστροφή στην National League 1.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Καράμπουλα, με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ, Νίκο Ρουμελιώτη, να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου παίκτη, τον οποίο και καλωσόρισε στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν 6 μήνες περίπου.. αν κάποιος έλεγε πως τα Χριστούγεννα ..αυτή η ομάδα που ήταν στο χείλος της διάλυσης (αν όχι ήδη διαλυμένη ) θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 7-1 νίκες θα τον πέρναγαν σίγουρα τρελό!! Όμως εμείς είχαμε δώσει όρκο καρδιάς…κόντρα σε όλους και όλα.. να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει ο ΗΛΥ εκεί που του αξίζει και ακόμα παραπάνω..!!Κάποιοι μας πίστεψαν και παρέα φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα..!! Ευχαριστούμε ολόψυχα όλα τα παιδιά που μαζί σαν μια γροθιά…σαν μια οικογένεια παλέψαμε και παλεύουμε σκληρά..!! Κάτι καταφέραμε.. ο ΗΛΥ όμως είναι τεράστιος και του αξίζουν πολλά!! Στην οικογένεια μας και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για το καλύτερο δυνατόν έρχεται ένας παίχτης με ήθος και περγαμηνές.. με τεράστιες επιτυχίες στην καριέρα του.... Έρχεται να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία !! Δεν είναι ούτε για τα λίγα ούτε για τα μικρά ο ΗΛΥ μας..!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MR.Ανοδο... Καλώς ήρθες Βαγγελη Καραμπουλα…!!

Ο Πρόεδρος του τμήματος μπασκετ

Ρουμελίωτης Νικόλαος...