Skip to main content

Πικέρμι: Ιωάννης Νάσης: « Το γήπεδο μας πρέπει να το προστατεύουμε και κοιτάμε μπροστά»

Το Πικέρμι πήρε μια σημαντική νίκη με 68-51 απέναντι στην Ακαδημία Ελευσίνας, για την πρεμιέρα του 2ου γύρου του 2ου ομίλου της Nations League 2. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ιωάννης Νάσσης, μίλησε στον σπουδαστή του CMP SPORTS, Άγγελο Μοίρο, για την καλή αντίδραση μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό και τον χαρακτήρα της ομάδας να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

Για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου της Nations League 2, το Πικέρμι επικράτησε με άνεση απέναντι στην Ελευσίνα με 68-51 και σε συνδυασμό με την ήττα του Δούκα στην Νάξο, έμεινε μόνο στην δεύτερη θέση.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ιωάννης Νάσσης, σε συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την σπουδαία νίκη απέναντι στην αξιόλογη Ελευσίνα: « Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη που προήλθε από συλλογική προσπάθεια. Η Ελευσίνα έχει πολύ γεμάτη ομάδα και θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια και την επόμενη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας»

Σχετικά με την πρώτη ήττα μετά από έναν χρόνο στην έδρα τους, την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ηλυσιακό, σχολίασε: «Το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Παίξαμε το μπάσκετ μας, αλλά ο Ηλυσιακός με την σπουδαία ομάδα που διαθέτει πήρε την νίκη. Κοιτάμε μπροστά, με κάθε αγώνα να είναι πολύ σημαντικός για εμάς και ειδικά στο γήπεδο μας, όπου πρέπει να το προστατεύουμε.»