Skip to main content

Σπανός: «Στόχος της Ηλιούπολης τα Play Offs»

Ο Σωκράτης Σπανός ήταν αυτός που με τρίποντο χάρισε την νίκη στην Ηλιούπολη, απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου, με τον «ήρωα» των νικητών να μιλά στο EOK WEB Radio για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και για τον στόχο ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά ο Σπανός μίλησε:

Για τη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου: «Παίζαμε με μια ομάδα που είναι αρκετά σκληρή και “κυνηγούσαμε” σε όλο το ματς. Είχαμε χάσει και στο εντός έδρας απ’ την ίδια ομάδα. Επειδή είναι νέα παιδιά και τρέχουν αρκετά δε μας ταίριαζε στον 1ο γύρο τόσο πολύ, αλλά τώρα έχουμε αλλάξει κι εμείς τον τρόπο που προπονούμαστε. Ανταποκριθήκαμε πιστεύω, γι’ αυτό και καταφέραμε στο τέλος να το γυρίσουμε. Αντέξαμε δηλαδή σ’ όλη αυτήν την πίεση».

Για το νικητήριο τρίποντο που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, χάρηκα που το έβαλα, αλλά έχω ξαναβάλει».

Για τον στόχο της Ηλιούπολης: «Σίγουρα τα play-offs είναι ο στόχος μας. Όσο πιο ψηλά καταφέρουμε να τερματίσουμε, τόσο καλύτερα θα είναι».

Για το επερχόμενο (11/02) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Είμαστε πολύ κοντά σαν ομάδα με τη Δάφνη Δαφνίου, παίζει το μπάσκετ που παίζουμε κι εμείς πάνω-κάτω. Νομίζω ότι κι αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν άλλαξαν πράγματα μετά την αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα έχει αλλάξει πράγματα, γιατί πάντα με τις αλλαγές όλοι θέλουν ν’ αποδείξουν και δίνουν περισσότερα. Κάναμε δύο προσθήκες με τον Βεσκούκη που πρόσθεσε εμπειρία και ένα νέο παιδί απ’ τη Δάφνη, τον Πουλή, όπου και οι δύο μάς έχουν βοηθήσει. Ο ερχομός και του καινούργιου προπονητή έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο προπόνησης και σκέψης κάποιων παικτών».

Για τον όμιλό τους: «Είναι ευχάριστο που και οι ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις κερδίζουν. Πιστεύω θα κριθεί στο τέλος ποιος θα είναι ο προτελευταίος. Με όλες αυτές τις ομάδες, πέρα απ’ τα Χανιά, όπου μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους, δεν είναι ένα ματς διαδικαστικό όταν τις αντιμετωπίζεις».