Skip to main content

Σιούτης: «Μου αρέσει το πρότζεκτ του Κρόνου, δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του και το αν προτίθεται να αλλάξει κάτι στον Κρόνο, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Γιάννης Σιούτης.

Αναλυτικά ο νέος προπονητής της ομάδας του Αγ. Δημητρίου μίλησε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κρόνου: «Όταν είσαι ελεύθερος δεν ξέρεις πότε θα έρθει η πρόταση, απλά περιμένεις, προσπαθείς να βελτιωθείς, να κάνεις ό,τι χρειάζεται και αναμένεις τη σειρά σου. Με πλησίασαν οι άνθρωποι του Κρόνου και μου μίλησαν με πολύ ωραία λόγια. Μου άρεσε το πρότζεκτ, συμφωνήσαμε και από χθες (06/02) ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση αυτή: «Είναι και ήταν μια ομάδα που έχει μια βάση. Έχει κάποιους έμπειρους παίκτες στους οποίους μπορείς να στηριχτείς, αλλά και κάποια νεαρά παιδιά που χρειάζονται καθοδήγηση, προπονήσεις και χρόνο συμμετοχής για να βελτιωθούν. Ο Κρόνος είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και πραγματικά το βρίσκω κι εγώ πολύ ελκυστικό αυτό».

Για το τι αλλάζει στην ομάδα: «Σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας αλλάζει, όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δείξουν πράγματα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό είναι στα θετικά. Σίγουρα ο χρόνος δε φτάνει για να βάλεις τη “σφραγίδα” σου, παρ’ όλα αυτά δουλεύεις σε κάποια πράγματα που θεωρείς πως είναι χρήσιμα για την ομάδα και προσπαθείς να γίνουν όσο καλύτερα γίνεται μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα».

Για τον στόχο τού Κρόνου: «Η ομάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά είναι ένας όμιλος με αρκετές ισάξιες ομάδες. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά καλά πράγματα μέσα στη χρονιά. Στόχος είναι να μπούμε στα play-offs και εκεί να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν έχει εικόνα απ’ τον όμιλο που βρίσκεται ο Κρόνος: «Είναι δύσκολο να έχεις εικόνα απ’ όλα τα πρωταθλήματα, ωστόσο είχα δει κάποια παιχνίδια απ’ το youtube. Απ’ την ώρα που συμφώνησα με την ομάδα τού Κρόνου έχω δει ακόμη περισσότερα, οπότε θεωρώ πως τώρα έχω μια καλύτερη εικόνα».