Skip to main content

Παπανικολόπουλος: «Να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα Play Offs»

Ο ήρωας της ΚΑΠ, στην νίκη επί της ΑΕΚ Πικερμίου, Αποστολής Παπανικολόπουλος, μίλησε στο EOK WEB Radio για τους στόχους της ομάδας του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά ο παίκτης της Αγ. Παρασκευής μίλησε:

Για τη νίκη επί της Α.Ε. Πικερμίου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο το είχαμε προετοιμάσει όλη τη βδομάδα και θέλαμε να το κερδίσουμε. Ήταν ένα από τα τελευταία μας χαρτιά για τα play-offs, ξέραμε ότι άμα χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά, πήγε το ματς στο σουτ και στο τέλος σχεδιάσαμε κάτι, το οποίο και βγήκε. Είχαμε 2-3 επιλογές, βγήκε αυτό που θέλαμε, βγάλαμε την άμυνα μετά και κερδίσαμε. Για εμάς ήταν “τελικός” και έπρεπε να τον κερδίσουμε».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια: «Και στα παιχνίδια που χάσαμε, παρ’ ότι ήταν τρεις σερί ήττες παίξαμε ανά διαστήματα καλό μπάσκετ και κάτι μάς έλειψε για τη νίκη. Παρουσιάσαμε καλή εικόνα δηλαδή. Απ’ τα Χριστούγεννα και μετά παρουσιάζουμε συνολικά καλή εικόνα και αυτό έχει βγει με τις τέσσερις σερί νίκες. Πλέον παίζουμε αυτό που θέλουμε, είμαστε καλά και με του εαυτούς μας πια. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, το ευχαριστιόμαστε και πάμε να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα play-offs».

Για τους στόχους της ΚΑΠ: «Η χρονιά ξεκίνησε με στόχο τα play-offs, αλλά στη συνέχεια αναπροσδιορίσαμε τους στόχους λόγω του κακού ξεκινήματος, βάζοντας πλάνο την παραμονή. Έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα στα play-out και στόχος μας τώρα είναι να μπούμε στα play-offs για να εξασφαλίσουμε αρχικά την παραμονή και ύστερα να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω».

Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Το ματς με τον ΚΑΟΚ δεν είναι εύκολο, η ομάδα αυτή πήγε να κερδίσει μέσα στον Ηλυσιακό. Και οι τρεις ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, το Πέρα, η Ραφήνα και η Κόρινθος, αυτήν τη στιγμή παίζουν για τη “ζωή” τους, ενδιαφέρονται και οι τρεις. Το πρωτάθλημα γενικά είναι συναρπαστικό, γιατί καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δε μπορούμε να παίξουμε ρόλο στα άλλα αποτελέσματα, παίζουμε ρόλο για εμάς. Θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας».

Για το αν θέλει να παίξει σε παραπάνω κατηγορία την επόμενη σεζόν: «Κάθε φορά το πού θα παίξεις εξαρτάται από διαφόρους παράγοντες. Στην ΚΑΠ είναι πάρα πολύ καλή η διοίκηση, έχουμε πολύ ωραία παρέα, δε θα το άλλαζα αυτό. Εννοείται πως θα ήθελα να παίξω και στη National League 1, αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι τώρα».