Skip to main content

Γιαννόπουλος για την άνοδο του ΚΑΟΧ: «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε»

Για την άνοδο του ΚΑΟ Χαλκιδικής στην National League 1, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΚΑΟΧ μίλησε:

Για την άνοδο στη National League 1: «Η όλη ιστορία ξεκινάει από όταν κάναμε αυτήν τη συνεργασία, όπου έγινε ο ΚΑΟΧ. Δώσαμε βάση στις ακαδημίες μας και τα παιδιά που ήταν εδώ πέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολο ώστε ο προπονητής μας να ανταπεξέλθει σε όλη αυτήν την ιστορία, αλλά σιγά-σιγά είδαμε ότι κατάφεραν και αφομοίωσαν όλα τα πράγματα που ήθελε να τους περάσει. Πέρυσι τα παιδιά έσωσαν την ομάδα και αυτό ήταν ένα κατόρθωμα για εμάς και φέτος, μαζί με τον Δεληγεώργη και τον Μπαλτζόπουλο, η ίδια ομάδα κατάφερε και πέτυχε αυτό το μαγικό».

Για τη φετινή πορεία τους: «Τώρα είμαστε στη φάση “όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη “μαγική” χρονιά που κάναμε. Είναι επακόλουθο της περσινής χρονιάς που στο δεύτερο μισό κάναμε πάρα πολλές νίκες και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο όλο πλάνο. Φέτος πιο έμπειροι, αν και νεαροί, μαζί με 2-3 έμπειρους παίκτες, καταφέραμε και κάνουμε αυτό το “μαγικό”».

Για την απόφασή τους να συνεχίσουν με τα παιδιά που έσωσαν πέρυσι την ομάδα: «Είμαστε πολύ δικαιωμένοι και αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε από ‘δω και πέρα. Τα περισσότερα παιδιά θα μείνουν στην ομάδα και με 2-3 προσθήκες θα προσπαθήσουμε να πάμε στη National League 1 και να κάνουμε κάτι καλό κι εκεί. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να έχουμε μια απλή παρουσία και να δείξουμε ποιοι είμαστε, αλλά να διεκδικήσουμε πράγματα που μας αναλογούν».

Για το ότι μπορεί αν υπάρξουν προτάσεις από άλλες ομάδες στα παιδιά της ομάδας: «Το φοβόμαστε, αλλά με τα περισσότερα παιδιά έχουμε ανανεώσει τη συνεργασία μας απ’ τον Δεκέμβριο για την επόμενη χρονιά. Σαν διοίκηση μεριμνήσαμε γιατί πιστεύουμε τα παιδιά. Τον Δεκέμβριο δεν ξέραμε πού θα βγει η όλη ιστορία, αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά μαζί. Τα περισσότερα παιδιά που θέλαμε έχουν ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά».

Για το πλάνο της ομάδας: «Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Θέλουμε να ακολουθήσουμε αυτήν τη στρατηγική και τακτική, να εξακολουθούμε να την κάνουμε συνέχεια, γιατί είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Έχουμε σαν στόχο να μπορέσουμε να αναπτύξουμε παιδιά της περιοχής μας, γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά της περιοχής μας, απλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλές συνθήκες και προϋποθέσεις για να μπορέσουν ν’ αναπτυχθούν. Σίγουρα ανεβαίνοντας κατηγορίες θα χρειάζονται πιο έμπειρα παιδιά, αλλά μακροπρόθεσμα δε βάζουμε “ταβάνι”, όπου μας οδηγήσουν τα παιδιά».