Skip to main content

Αλμυρός: Καταγγελία εις βάρος του προέδρου για οικονομικά θέματα

Βαρύ το κλίμα στον Αλμυρό, καθώς το τμήμα μπάσκετ, με ανακοίνωση του, στρέφεται κατά του προέδρου του συλλόγου, Λεωνίδα Κωτούλα, για θέματα οικονομικής φύσεως.

Αναλυτικά:  

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Με την επιστολή μας αυτή με λύπη θα θέλαμε να καταγγείλουμε τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού κ. Λεωνίδα Κωτούλα καθώς όλη αυτή τη σεζόν εκμεταλλεύεται έσοδα του τμήματος Καλαθοσφαίρισης πιθανώς για άλλα τμήματα του Συλλόγου, χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση.

Κατ΄αρχάς η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του Γ.Σ.Α. για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε στον τελικό των play-off για την άνοδο στην B’ Eθνική (National League 1) και ο πρόεδρος της δεν παρευρέθηκε σε κανέναν αγώνα της ομάδας μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) επιχορήγησε τον Γ.Σ.Α. για τις δραστηριότητες των τμημάτων μπάσκετ, με ένα σημαντικό ποσό μεγάλο μέρος του οποίου πιθανώς κατευθύνθηκε από τον πρόεδρο για άλλες ανάγκες, που δεν γνωρίζουμε και ούτε μας ενημέρωσε.

Με ποιο δικαίωμα ο Πρόεδρος ενός Συλλόγου διοχετεύει χρήματα του μπάσκετ σε άλλα τμήματα ή οπουδήποτε αλλού, χωρίς να δίνει λογαριασμό; Και επειδή είναι αυτές τις μέρες να πιστωθούν και τα χρήματα από τη Γ.Γ.Α., καθώς είχε γίνει ένα λάθος και δεν είχαν μπει τα χρήματα τη χρονική στιγμή που μπήκαν σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας, τι θα γίνει με αυτά τα 5.350 ευρώ;;; Θα πάνε επιτέλους στο μπάσκετ ή θα τα κάνει πάλι ό,τι θέλει ο κ. Κωτούλας, χωρίς ξανά να ενημερώσει όσους μοχθούν για την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του Γ.Σ.Α.;

Σήμερα που προσπαθούμε να βρούμε στηρίξεις για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α. είναι απέναντι και πολεμά το τμήμα μπάσκετ, που έχει φέρει πολλούς τίτλους και χαρές στον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού και όχι μόνο.

Ο Έφορος Καλαθοσφαίρισης κ. Νανάς Κωνσταντίνος

το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μελέτης Ιωάννης

& τα Μέλη της Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης».