Skip to main content

Κάδμος: Μένει στην ομάδα ο Γιώργος Πολιτόπουλος (pic)

Ο Γιώργος Πολιτόπουλος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του Κάδμου, στην διαδικασία χτισίματος του ρόστερ, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος.

Η ομάδα του Κάδμου έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν που την βρίσκει στην National League 2, διατηρώντας στο ρόστερ της τον έμπειρο φόργουορντ Γιώργο Πολιτόπουλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ με σταθερά και μεθοδικά βήματα χτίζει το roster της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, που στόχο έχει τη δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της National League 2. 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Γιώργο Πολιτόπουλο, έναν δυναμικό και έμπειρο παίκτη.

Ο Γιώργος έχει ύψος 2,01μ. και έχει αγωνιστεί ως power forward στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες όπως: Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) , Πρωτέα Βούλας, Χαλκίδα (Β’ Εθνική) και Δίωνα Κυπαρισσίας, ενώ έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Ελλάδα με τον Χολαργό στο πρωτάθλημα U22.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή συνέχεια στην ομάδα μας, με υγεία και πολλές επιτυχίες μέσα και έξω από τα παρκέ!!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πολιτόπουλου σχετικά με την ανανέωση συνεργασίας του με τον Κάδμο:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ιστορική ομάδα του Κάδμου μετά από μια επιτυχημένη χρονιά. Εύχομαι και τη νέα χρονιά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν άλλη μια χρονιά.”