Skip to main content

Επέστρεψε στον Δούκα ο Παππάς

Σε… γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Άλκης Παππάς, καθώς ο Δούκας ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον 36χρονο γκαρντ, εν όψει της νέας σεζόν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και πριν από μία πενταετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Άλκη Παππά (1988, 1.86μ.), για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ επιστρέφει στον Δούκα έπειτα από μια πενταετία και με την παρουσία του αναμένεται να ισχυροποιήσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας και ο Άλκης Παππάς δήλωσε για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Δούκα. Χαίρομαι που θα ξανασυναντήσω γνώριμα πρόσωπα.

Από τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια κάτω από συνθήκες που είναι πλήρως επαγγελματικές, παρέχοντας σου ότι χρειάζεται για να είσαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Γνωρίζω τους ανθρώπους της ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας της ενώ και οι νέοι άνθρωποι που ήρθαν στον Δούκα, ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

Ο Άλκης Παππάς ξεκίνησε τον μπάσκετ στη γενέτειρα του τα Ιωάννινα και τον ΑΓΣΙ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2004. Τη σεζόν 2005-2006 αγωνίστηκε για πρώτη φορά βρέθηκε στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου ένα μια σεζόν αργότερα αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Εθνική. Έχει παίξει επίσης σε Δάφνη, Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακό, Παγκράτι, Αίολο Αστακού, ΑΣΕ Δούκα, ΝΕΟΛ, Ερμή Σχηματαρίου και ΟΦΗ ενώ υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Άλκη, καλώς επέστρεψες στην «οικογένεια» ΑΣΕ Δούκα!